12 жовтня 2022 14:09
4

"Шахтар" відмовився проводити матч з "Динамо" за кордоном: "гірники" назвали єдину можливу локацію

Директор Шахтаря з футболу Даріо Срна пояснив, чому "гірники" категорично не схотіли грати поєдинок 7-го туру УПЛ за межами України.


"Нам запропонували зіграти у Варшаві, але ми відмовилися, бо хочемо грати у Львові.

Хочемо бути зараз в Україні, з українським народом та провести дербі там, де воно повинно бути. А з часом в Києві та Донецьку. Якщо матч буде, то буде у Львові. Ми наполягаємо на цьому", – сказав Срна у коментарі Tribuna.

Нагадаємо, поєдинок між Шахтарем та Динамо був запланований на неділю, 16 жовтня, однак масовані ракетні обстріли окупантів, від яких страждала вся Україна останні дні, можуть внести корективи у проведення чемпіонату України.
Патріотизм кротів? Смішно! Зайвий переїзд для Динамо.
серун - как всегда - лжец и лицемер. Вы не с украинским народом хотите быть, а хотите. чтобы Динамо к ВАМ прикатило из Кракова на матч во Львов (вы при этом можете спокойно не ехать в Польшу на матч), вдобавок к тому. что вы на ДВА дня больше отдыхаете. Скоты даунецкие. слов нет...
Недивно...
У шахти буде більш ніж один день на відпочинок((
Клоуни з шахти самі наполягали і пропонували грати за кордоном (у Лондоні), а тепер "Нам запропонували зіграти за кордоном, але ми відмовилися"!
Не дарма ж це сказав наркоман Даша!