11 жовтня 2022 16:24

ЗМІ: Мбаппе знову посварився з ПСЖ та хоче залишити клуб взимку

Французький талант Кіліан Мбаппе знову побив горщики із керівництвом "Парі Сен-Жермен". За інформацією джерел видання Marca, відносини між футболістом та клубом "повністю розірвані" і можливості для повернення ситуації у звичне русло не існує.


Клуб готовий розлучитися з гравцем, але має для цього єдину вимогу: Мбаппе має перейти з Парижа у будь-який клуб світу крім "Реала".

Мбаппе вважає, що ПСЖ його зрадив. Керівництво парижан у травні цього року дало футболістові декілька обіцянок, які неможливо виконати. Все заради продовження контракту до 2024 року. Гроші, як сказав сам Кіліан своєму оточенню, не мають для нього значення. Він готовий їх повернути та зосередитися на футболі.

Нагадаємо, наприкінці жовтня стало відомо, що двері "Реала" для Мбаппе ще не закриті. Про це у приватній розмові членам мадридського клубу повідомив Флорентіно Перес.

Минулого літа "Реал" був готовий віддати за Мбаппе 200 мільйонів євро, проте Париж відмовився продавати гравця. За рік француз міг переїхати до столиці Іспанії в якості вільного агента, однак поставив підпис під новим контрактом із ПСЖ.