8 жовтня 2022 08:09

"Ювентус" цікавиться Мудриком, але побоюється конкуренції з боку "Реала"

Власник "Ювентуса" Андреа Аньєллі звернувся з листом до акціонерів клубу, в якому описав, як команда змагатиметься на найвищому рівні та намагатиметься перемагати у всіх турнірах, повідомляє Tuttosport. Однак питання бюджету для "Юве" також залишається важливим, тому в середньостроковому інвестиційному плані клубу значаться не лише гучні трансфери, а й молоді таланти, які можуть стати зірками в майбутньому. Наприклад, вінгер "Шахтаря" Михайло Мудрик.


Як вважає Аньєллі, після великих трансферів – Кріштіану Роналду, Матейса де Лігта або навіть Душана Влаховича – "Ювентусу" складніше планувати наступні трансферні кампанії. Точніше, для цього клубу доведеться заробляти більше грошей або навіть позичати. Тому одними з пріоритетних цілей туринців стає просунутий скаутинг та підписання потенційних зірочок раніше, ніж на них звернуть увагу конкуренти. У шорт-листі власника "Юве", зважаючи на все, вже значаться бразильці Вітор Роке з "Атлетико Паранаенсе" (який може стати хедлайнером фіналу Кубка Лібертадорес) або Ендрік з "Палмейраса", які у свої 17 і 16 років вже привернули Барселони" та "Реала".

У Європі італійці придивляються до двох футболістів із системи "Ред Булла": 22-річного швейцарця Ноа Окафора та 19-річного словенца Бенджаміна Шешка, якого вже порівнюють із Марко ван Бастеном. І ще одним варіантом для "Ювентуса" залишається український вінгер "Шахтаря" Михайло Мудрик, однак, як і у випадку з бразильськими вундеркіндами, Аньєллі стурбований тим, що Михайла з-під його носа зможе вивести мадридський "Реал".