10 вересня 2022 08:21

Каррагер: "На місці Поттера був би дуже обережний після того, що "Челсі" зробив із Тухелем"

Колишній захисник «Ліверпуля» та збірної Англії Джеймі Каррагер висловився про призначення Грема Поттера головним тренером «Челсі» після того, як клуб звільнив Томаса Тухеля.


«Челсі» - дуже безжальний клуб, і я не впевнений, що Поттер підходить йому. У клубі хочуть зробити щось по-іншому, якщо говорити про взаємини з тренерами, але на місці Поттера мені було б дуже важко повірити. Вони щойно позбулися тренера після шести матчів сезону. Є побоювання за те, що Поттер опиниться в тому ж човні, що й будь-який інший менеджер "Челсі" за останній десяток років.


Якщо вони не отримають результатів негайно, вони знайдуть собі ще одного тренера. Можливо, з Поттером все зміниться. Але, якби я був Поттером, був би дуже обережний після того, що «Челсі» зробив з Тухелем. Було ясно, що Грем рано чи пізно піде з Брайтона. Він зробив там блискучу роботу, всім подобається футбол, в який грає його команда. Розумію, що він не може відмовитись від такої можливості. Але я не став би вірити в те, що «Челсі» збирається діяти інакше в найближчому майбутньому.

Якби я був уболівальником «Челсі», а ви запитали мене, кого я хотів би бачити на чолі команди, то я вибрав би Маурісіо Почеттіно», – наводить слова Каррагера Sky Sports.