6 вересня 2022 20:11

Дембеле про Хаві: "У мене не було такого тренера з часів Тухеля, він мені дуже подобається. Перше, що він сказав - що я дуже хороший гравець, але мені потрібно покращити менталітет"

Усман Дембеле розповів про свої стосунки з Хаві.


- Що ти думаєш про початок сезону?

– Я гадаю, що ми почали дуже добре. Тут багато молодих гравців, дуже гарна атмосфера у роздягальні, і це добре для команди. Новачки дуже добре адаптувалися, всі щасливі та готові завойовувати титули.


- Я вважаю, Хаві зробив великий внесок, щоб у команді була така гарна атмосфера. З моменту свого приходу до клубу він вихваляв тебе і захищав.


– У мене були гарні та особливі стосунки з Хаві з першої хвилини, ми встановили зв'язок. Я завжди про це говорю, це правда. Хаві мені дуже подобається як людина та тренер. З часів Томаса Тухеля я не мав такого тренера.


– Про що він тебе просить? Пам'ятаєш перше, що він сказав?


- Хаві багато розмовляє зі мною на тренуваннях, він дуже уважний і дає мені багато порад, як стати кращим.

Перше, що сказав мені Хаві, це те, що я дуже хороший гравець, але мені потрібно покращити менталітет. Що в мене є талант, але я маю багато працювати для команди. Що я маю дриблінг, я дуже добре виконую дві-три дії, але мені потрібно було забивати більше голів і віддавати набагато більше передач, – сказав вінгер «Барселони».