5 вересня 2022 10:15
2

Журналіст: "Циганков давно подобався Пепу Гвардіолі. Якби Віктор перейшов у "Жирону", той подивився б на нього і, можливо, навіть запросив би"

Журналіст Михайло Співаковський розповів детальніше у програмі «ТаТоТаке» про інтерес до півзахисника «Динамо» Віктор Циганкова з боку «Жирони».


– Можливо, це була така приємна фікція від City Group, але були натяки, що якщо Циганков адаптується в європейському футболі (а там він би отримував ігрову практику) і покаже себе непогано, то є така зацікавленість, що він давно подобався навіть Пепу Гвардіолі. Той подивився б на Циганкова і можливо навіть запросив би.

Я розумію, що це може бути як красива обгортка, але було запитання: «Манчестер Сіті», а чому не зараз?». І відповідь була така, що в них вже зараз є 8 орендованих гравців, одразу Циганков не може заграти і вони не можуть взяти дев’ятого. А чому 10 мільйонів від «Жирони»? У Європі, нагадаю, працює фінансовий фейр-плей. Не може команда з бюджетом в 30 мільйонів придбати гравця з України без відповідного бекграунду за 10. Там потім будуть такі проблемки…
Уважаю Витю, но он - хрусталь((
Не могу даже представить, кому такой футболист нужен