1 вересня 2022 21:09

Президент "Аталанти" ухвалив рішення щодо Малиновського: де продовжить кар'єру українець

Долю півзахисника Аталанти Руслана Малиновського вирішив президент клубу Лука Перкассі, поставивши крапку у всіх чутках із переходом українця.


Малиновський у це трансферне вікно нікуди не піде, він залишиться в клубі як мінімум до зимового трансферного вікна. Це рішення було ухвалено на рівні президента бергамасків, повідомляє інсайдер Фабріціо Романо.

Українським хавбеком у це трансферне вікно цікавилися французький Марсель, який запропонував близько 25 млн євро за трансфер, а також Тотенхем та Ноттінгем Форест.

При цьому Аталанта просила щонайменше 30 мільйонів євро за атакуючого півзахисника, тоді як Тоттенхем, наприклад, пропонував від 18 до 20 млн євро.

Варто зазначити, що сьогодні, 1 вересня, Аталанта зіграє проти Торіно і Руслан Малиновський потрапив у заявку на цей матч. Гра розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Контракт футболіста з клубом із Бергамо розрахований до липня 2023 року. Таким чином, якщо «бергамаски» не продадуть українця наступної зими, він піде від них безкоштовно.