30 серпня 2022 22:07

Погба через невиплату 13 млн євро погодився на постійну присутність поряд з ним одного із здирників. Хавбек передав йому понад 100 тисяч євро

Стали відомі нові подробиці справи про шантаж Поля Погба.


Нагадаємо, Матіа Погба, брат хавбека «Ювентуса», випустив ролик, у якому пообіцяв опублікувати відверті подробиці щодо Поля, його агента Рафаели Піменти, а також форварда «ПСЖ» та збірної Франції Кіліана Мбаппе. Він заявив, що інформація наробить багато галасу.

Пізніше з'явилася інформація про те, що Матіа, а також друзі дитинства Поля перебувають у злочинній групі, яка вимагала у хавбека «Ювентуса» 13 мільйонів євро.


Як повідомляє RMC Sport з посиланням на джерела, близькі до розслідування, у березні цього року півзахиснику збірної Франції погрожували двоє озброєних людей. За цими даними, Поля привезли до паризької квартири після того, як він зустрівся зі своїми колишніми друзями. У той час хавбек перебував на зборах національної команди.

Двоє озброєних людей у капюшонах направили на нього автомат М16 та ще одну штурмову гвинтівку. Через невиплату 13 мільйонів євро, які вимагають ці люди, Погба був би змушений погодитися на постійну присутність поряд з ним людини на ім'я Бабакар. У квітні він передав йому понад 100 тисяч євро.