30 серпня 2022 08:03

Віктор ВАЦКО: "Я впевнений, що "Динамо" недостатньо укомплектовано як у плані якості, так і у плані кількості гравців"

Журналіст Віктор Вацко в ефірі свого шоу "Вацко on air" поділився думкою про перспективи "Динамо" у групі Ліги Європи.


- Зрозуміло, що "Фенербахче" за підбором гравців – головний фаворит у групі. Порівняно з кваліфікацією Ліги чемпіонів, де "Динамо" пройшло турків, зараз до групового етапу Ліги Європи команда Жезуша увійде колективом, який уже притерся один до одного. А новий тренер уже чітко розуміє, що чекатиме від гравців. Мені здається, ця команда однозначно буде якіснішою, ніж її літній варіант, який грав проти киян.

З "Ренном" та АЕКом, теоретично, конкурувати можна. Тих кіпріотів ми вже бачили - нічого незвичайного в них немає. А "Ренн" зараз у середині турнірної таблиці чемпіонату Франції. Але я не впевнений у рівні "Динамо"... Я впевнений, що "Динамо" недостатньо укомплектовано як у плані якості, так і у плані кількості гравців. Особливо у групі атаки.


Ще є момент із логістикою. Ви уявляєте, який тиск буде чинитися на всіх гравців із цими перельотами, графіком матчів тощо, особливо з урахуванням такої кількості футболістів у команді? Який тиск чинитиметься на цю групу основних футболістів "Динамо"... Тому тут багато питань.