28 серпня 2022 22:18

У Погба вимагали 13 млн євро – у злочинній групі його брат та друзі дитинства. Поля заманили у квартиру із озброєними людьми

Стали відомі нові подробиці сімейного конфлікту півзахисника «Ювентуса» Поля Погба.


Повідомляється, що брат футболіста Матіа Погба шантажем вимагає у нього близько 13 млн євро.

Напередодні Матіа виклав відеоролик, у якому пообіцяв опублікувати відверті подробиці щодо Поля, його агента Рафаели Піменти, а також форварда «ПСЖ» та збірної Франції Кіліана Мбаппе. Він заявив, що інформація наробить багато галасу.

Прокуратура порушила справу «про спробу шантажу організованою групою». Поль Погба, як повідомляє Get French Football News з посиланням на France Info, розповів, що у березні цього року його друзі дитинства та двоє озброєних чоловіків у капюшонах заманили його до квартири у Парижі та вимагали заплатити їм 13 млн євро. Зловмисники заявили Погба, що той перестав допомагати їм, розпочавши професійну кар'єру футболіста.


Гроші у Погба вимагали за «надані послуги» – люди, які нібито заманили хавбека, таємно охороняли його протягом 13 років. Гравець Юве стверджує, що після цього отримував погрози і від брата Матіа, і від своїх друзів дитинства.

Поль додав, що після того інциденту в Парижі він бачив здирників ще кілька разів, зокрема в липні цього року в районі бази «Ювентуса» в Турині. Тоді він і дізнався, що в групу входить і Матіа. Поль звернувся до юриста «б'янконери», який вирішив іти до поліції.


Співробітникам поліції Погба розповів, що завжди допомагав своїм друзям дитинства, поки в січні цього року йому не довелося вигнати зі свого будинку в Манчестері одного з друзів, звинувативши його у крадіжці 200 тисяч євро з банківської картки.

Слідство вважає, що Мбаппе залучений до цієї історії виключно через погрози здирників поширити про Погба відомості, згідно з якими хавбек «Юве» нібито просив шамана накласти закляття на Кіліана. Поль ці звинувачення спростував.