24 серпня 2022 18:19

День Незалежності для збірників: Миколенко привітав українців, а Зінченко повідомив про важливість старту УПЛ

Футболісти національної команди до Дня Незалежності України підготували пости та коментарі, які стосуються значущого для країни свята та старту нового сезону Прем'єр-ліги.


У соціальній мережі захисник Евертона Віталій Міколенко опублікував фотографію, присвячену 31-м роковинам з дня проголошення суверенної держави Україна. Фото захисник опублікував разом із своєю дівчиною Вікторією Ассоровою.



До всеукраїнського свята офіційний сайт Арсеналу випустив невелике інтерв'ю з Олександром Зінченком, яке торкалося старту УПЛ в умовах війни з росією.

26-річний захисник «канонірів» вважає, що поновлення чемпіонату України життєво важливе для співвітчизників. Це рішення має частково нормалізувати життя в країні та підняти моральний дух людей.

«Це [старт чемпіонату] важливо для України та всього українського народу, бо ніхто не був готовий до війни. Люди все ще страждають, і нам потрібно боротися кожного божого дня по всьому фронту, але також нам треба продовжувати жити своєю як раніше».

Зінченко каже, що вкрай цікаво спостерігатиме за українським футболом у таких умовах, але навіть під час бойових дій саме ця гра здатна ще більше згуртувати народ:

«Люди заслуговують на те життя, яким вони жили. Я хотів би сказати велике спасибі УАФ та президенту Зеленському, які дали добро, щоб можна було розпочати чемпіонат.

Я знаю, що там не буде нормальних умов, але нам треба продовжувати і це найголовніше для всіх українців. Не можу дочекатися старту, і я подивлюся на всі ігри, якщо вийде», – цитує Зінченко офіційний сайт клубу.