23 серпня 2022 20:41

"Роналду сказав, що йому дуже шкода, але додав, що нікого не штовхав, не вбивав і не бив кулаком". Мама хлопчика, чий телефон розбив Кріштіану, про дзвінок гравця

Мама хлопчика з аутизмом, чий телефон розбив Кріштіану Роналду, розповіла про дзвінки футболіста.

За словами Сари Келлі, наступного дня після інциденту їй зателефонував представник Роналду на ім'я Серхіо, запропонувавши зустрітися із гравцем. Після її відмови він запитав: "Ви знаєте, хто такий Роналду?"

"Я сказала йому: "Звичайно, я знаю, і моя відповідь – ні". Я повісила слухавку, мене трясло і я плакала. Я почувала себе заляканою. Як вони посміли?


Також жінка заявила, що та сама людина зателефонувала знову через два дні і сказала, що Роналду хотів би поговорити з нею особисто. Після розмови вона описала його як "саму зарозумілу людину, з якою я коли-небудь говорила".


"Телефон задзвонив знову, і чоловік сказав: "Здрастуйте, це Кріштіану Роналду. Він спитав мене, чи не хотіла б я приїхати і познайомитися з його сім'єю. Він сказав: Я непоганий батько. Я сказала йому: "Я ніколи не говорила, що ти поганий батько".


Він сказав: "У мене було жахливе дитинство, я втратив свого батька". Я відповіла: "У всіх є сльозлива історія, Роналду, я втратила свого батька молодим, у мене був рак". Він продовжував називати мене Джеком, навіть не знаючи мого імені, і я сказала: "Мене звуть Сара", а він відповів: "О, Сара, мені дуже шкода".


Він також ніколи не називав Джейкоба на ім'я, завжди говорив "хлопчик". "Я знаю, що у хлопчика проблеми", - сказав він. Я сказала йому: "У нього немає проблем, у нього інвалідність, проблема у тебе". Він сказав: "Мені дуже шкода", але потім додав: "Я не зробив нічого поганого". Він сказав, що "нікого не штовхав, не вбивав і не бив кулаком".

Це розпалило в мені вогонь, я була в люті, і моє серце шалено билося, і я сказала йому: "Отже, ти б'єш мого сина по руці і залишаєш на ній синці, і це нікому не завдає шкоди?"


Він сказав, що мені не захочеться, щоб це потрапило до засобів масової інформації та суду. Він сказав, що має хорошу команду юристів, він переможе і боротиметься зі мною до кінця. Він сказав, що знає, як грати із пресою".

Сара сказала, що в якийсь момент 10-хвилинної розмови Роналду розповів їй, як його звинувачували у зґвалтуванні та податкових злочинах.

Вона додала: "Він запитав мене, чого я від нього хочу, і я просто сказала: Мені нічого від тебе не потрібно, цим займається поліція", - сказала Келлі.