23 серпня 2022 08:09

"У "Динамо" є колосальна фора перед конкурентами". Журналіст - про перспективи киян у Прем'єр-лізі

Журналіст Віктор Вацко в ефірі свого шоу "Вацко on air" поділився своєю думкою про перспективи "Динамо" у новому сезоні Прем'єр-ліги.


- Я вважаю "Динамо" головним фаворитом цього чемпіонату. У команди мінімальні втрати. Жоден ключовий футболіст не залишив "Динамо".

Інша річ, що киян залишили кілька легіонерів, які грають на одній позиції. Це вінгери – де Пена, Вербич, Цитаішвілі. І компенсувати ці втрати "Динамо" на даний момент чомусь виявилося нездатним. Лише приходить Владислав Кабаєв.

Але для рівня чемпіонату України "Динамо" має достатньо якості та досвіду, щоб виграти турнір. Навіть із Шепелєвим чи Гармашем на позиції лівого вінгера. Хоча й той самий Кабаєв матиме добрий шанс проявити себе в українському топ-клубі, причому на тлі відсутності конкурентів на лівому крилі атаки.

Ще один важливий момент для "Динамо" – це фактор Мірчі Луческу. Він уже третій рік працює і ідеально знає та керує цією командою. І це для "Динамо" є колосально серйозною форою на тлі всіх інших конкурентів. Чому? Тому що решта конкурентів цього літа змінили своїх наставників і дуже серйозно оновили свій склад.