20 серпня 2022 14:35

Тухель: "Якби ми з Конте рвали одне одному волосся, це зійшло б нам з рук"

Головний тренер лондонського «Челсі» Томас Тухель прокоментував рішення Футбольної асоціації Англії (ФА) оштрафувати його на €42 тис. та дискваліфікувати на один матч за бійку з наставником «Тоттенхема» Антоніо Конте.


«Це складно прийняти з огляду на те, що за дві хвилини до інциденту когось із нашої команди безкарно смикнули за волосся. Якби ми з Контер рвали одне одному волосся, можливо, це зійшло б нам з рук. Але за рукостискання раптово дають червону картку. Це сталося після матчу, але саме в цьому було більше пристрасті, ніж у всьому. Однак я прийняв це покарання від ФА як належне.

Сподіваюся, що я, як і Антоніо, у наступному матчі все ж таки зможу бути десь недалеко від брівки. Подивимось що вийде. Загалом до цього ми не мали конфліктних історій. Ми грали один проти одного три чи чотири рази, і не було жодних проблем. Ситуація загострилася тільки в цьому матчі, коли рахунок став 1:1, і останні 20 хвилин для лав запасних були трохи емоційними. Можливо, це нормально та прийнятно для такого дербі», — наводить слова Тухеля Mirror.

Нагадаємо, у матчі «Челсі» та «Тоттенхема», який відбувся 14 серпня на «Стемфорд Брідж», між наставниками команд Тухелем та Конте протягом усієї гри відбувалися конфлікти. Останній трапився після фінального свистка, за що головний суддя зустрічі Ентоні Тейлор показав обом тренерам за червоною карткою.