19 серпня 2022 15:08
2

У Верховній Раді порекомендували мешканцям Києва та Львова, які обговорюють стан економіки, дводенний тур "Харків-Запоріжжя з ночівлями"

Голова Комітету Верховної Ради з питань податкової політики Данило Гетьманцев звернувся до мешканців Києва та Львова.


«Жителям Києва, Львова та інших «мирних» українських міст, що мляво потягують Апероль Шприц, обговорюючи заборону кальянів у ресторанах, курс гривні та податкову реформу Шурми, дуже рекомендую дводенний тур Харків-Запоріжжя з ночівлями.

13 трупів з-під руїн бараку, дитячий зошит з кострубатим почерком з-під купи цегляної крихти, люди Північної Салтівки, які живуть під обстрілами в багатоповерхівках без стекол, що протікають з 9-го до 6-го поверху, і з, у прямому значенні слова , відсутніми парадними, миттєво повернуть вас до об'єктивної реальності», - написав він.

У той же час користувачі нагадали, що ще кілька місяців тому Київ був прифронтовим містом і тримав оборону, а жителі Львова складають «кістяк» Збройних Сил України.


Також вони порадили Гетьманцеву подумати над ідеєю про те, щоб перенести робочі місця депутатів до Харкова для більшої оперативності та ефективності.
Зарплаты себе подняли а ЗСУ задерживают, и оно еще свою пасть открывает. Надейся чтобы после войны к тебе не пришли и не спросили за экономику
Якщо проїдемось на новеньких авто депутатів, то запросто.
Або може перенести засідання ВР в перераховані міста, щоб оперативніще нормальні рішення приймали, а не клянчили гроші з і так обдертого до нитки народу. Волонтери досі в війська возять елементарні шкарпетки, труси, одежу для вояків. Не кажучи про дрони, тепловізори, броніки і інше коштовне майно. Звідки у Притули скидуються гроші на придбання автівок, рацій, супутників, оптики. Чому волонтери досі можуть все дістати звідусіль і швидко, а ви калічні не можете. Якби можна було легально і нелегально купити ті ж Хаймарси, то волонтери б на народні кошти б уже давно їх пачками на фронт передавали.
Седіли б там собі тихо і не тринділи в тій ВР.