6 серпня 2022 18:49

Джерело: Ближче до України: СК "Дніпро-1" змінив домашній стадіон на єврокубкові матчі

Дніпровський клуб спочатку планував приймати своїх суперників з єврокубків у Дунайській Стреді, але через логістичні причини змінив рішення і зупинив свій вибір на стадіоні в Кошиці.

Дніпро-1 визначився із домашньою ареною на матчі єврокубків. Команда прийматиме суперників у словацькому Кошиці на стадіоні «Локомотив». Про це повідомляє Buckaro Banza.


Раніше дніпряни планували грати єврокубкові матчі в Дунайській Стреді на MOL Arena, але відмовилися від цієї ідеї через логістичні причини.


Відстань від українського кордону до Кошице становить 95 кілометрів, а Дунайська Стреда розташована майже за 500 кілометрів від нашої країни.


Стадіон «Локомотив» вміщує 10787 глядачів та є домашньою ареною місцевого клубу другої словацької ліги Кошице, у складі якого виступає українець Олександр Голіков.


18 серпня Дніпро-1 прийме переможця пари АЕК (Кіпр) – Партизан (Сербія) у раунді плей-офф Ліги Європи. Перший матч потенційних суперників дніпрян закінчився перемогою кіпротів із рахунком 2:1.


У разі проходу плей-офф раунду, Дніпро-1 виступатиме у груповому турнірі Ліги Європи. Якщо дніпряни не пройдуть кваліфікацію ЛЄ, зіграють на груповому етапі Ліги конференцій.


Домашні матчі УПЛ, що стартує 23 серпня, Дніпро-1 планує проводити в Ужгороді.