1 серпня 2022 13:39

Боси "Барси" та Хаві мріють повернути Мессі у 2023 році. Тренер постійно спілкується з Лео

«Барселона» розпочне роботу над поверненням Ліонеля Мессі.


Керівники «Барселони» – Жоан Лапорта, Йорді Кройфф та Матеу Алемані – разом із тренером команди Хаві мріють про повернення Мессі до клубу. Наступного літа синьо-гранатові спробують домовитися з форвардом.


Хаві буде дуже щасливим, якщо Мессі опиниться в його команді. Їх пов'язують теплі стосунки. Мессі та Хаві постійно переписуються та часто спілкуються, повідомляє журналіст Фабриціо Романо.


Найближчими місяцями «Барселона» встановлюватиме контакти з оточенням Мессі та здійснюватиме необхідні дзвінки. Однак переговорів у серпні чи вересні з цього питання не планується, оскільки рішення про майбутнє аргентинець має намір ухвалити після ЧС-2022, порадившись із сім'єю. До чемпіонату світу Мессі не хоче відволікатися ні на що – до цього турніру він хоче підійти на максимумі. Переговори між «Барсою» та Мессі можуть розпочатися у січні-лютому.


На даний момент контракт Мессі з ПСЖ діє до літа 2023 року, тому повернутися в каталонський клуб Лео може на правах вільного агента.


Можливий і варіант, коли форвард перейде в клуб МЛС наступного літа. Також «ПСЖ» готовий продовжити контракт із Мессі ще на сезон.