31 липня 2022 21:30

Експерти проаналізували, чи зможе українська збірна з футболу вийти із групи у Лізі Націй

Матчі збірної України у Лізі Націй, які відбулися у червні 2022 року, були досить успішними для наших гравців. Нагадаємо, що за три гри вони змогли заробити 7 очок, адже зіграли внічию з Ірландією, а в інших поєдинках зуміли перемогти її та Вірменію. Наступні ігри відбудуться у вересні та експерти вже роблять прогнози. Розповідаємо, чи зможуть на їхню думку синьо-жовті вийти із групи, зберігши перше місце.


Вересневі матчі збірної: на що чекають уболівальники та букмекери?


Експерти провідних букмекерських контор прогнозують, що інтерес до футбольних матчів збірної у Лізі Націй з боку вболівальників буде високим. Про це свідчить статистика того, як використали фрібет без депозиту перед матчем між Україною та Вірменією. До того ж, на думку букмекерів, ігри в Лізі Націй – одна з найяскравіших подій за рік, адже на жаль, на Мундіаль національна збірна пробитися не змогла. Що стосується прогнозу, то букмекерська контора Vbet та інші БК припускають: синьо-жовті можуть утримати першість у групі. Коефіцієнт такий результат становить 1, 3 відсотка. Серед інших лідерів групового раунду змагання виділяють Хорватію, Англію та Іспанію.


Футбольні експерти: синьо-жовті мають великі шанси вийти із групи


Шанси збірної на вихід із групи у Лізі Націй прокоментувало багато авторитетних фахівців, зокрема – головного тренера київського «Динамо» Мірча Луческу. Наставник біло-синіх зазначив: з огляду на клас збірної з футболу для України подальші матчі проблемою стати не повинні. Але з іншого боку він попередив: у підопічних Олександра Петракова легкої прогулянки не буде. На думку авторитетного тренера, синьо-жовті мають проблему з реалізацією гольових моментів, а гравці атаки не завжди відпрацьовують у захисті.


Помірний оптимізм щодо вересневих матчів збірної має інший авторитетний тренер, Мирон Маркевич, який очолював національну збірну. Щодо матчу з Вірменією Мирон Богданович упевнений: особливих труднощів виникнути не повинно, але важливо догравати гру до кінця та забивати якнайбільше. А ось матчі із Шотландією будуть дуже непростими: ця команда відмінно грає від оборони та вміє створювати гольові моменти. У будь-якому разі легкої прогулянки для підопічних Олександра Петракова не буде. Але він і хлопці мають зробити все від них залежне, щоб пройти далі, адже це саме той результат, на який із завмиранням серця чекає вся Україна.