30 липня 2022 18:10

Італійське видання відмовилося дати оцінку Малиновському за гру проти найбагатшого клубу

Український півзахисник Аталанти Руслан Малиновський не допоміг «богині» хоча б відігратися у матчі Ньюкаслом (0:1), зігравши лише 12 хвилин ігрового часу.

Аталанта у товариському матчі перед стартом нового сезону не змогла обіграти Ньюкасл. Єдиний гол у цьому поєдинку забив нападник Кріс Вуд на 39-й хвилині з пенальті.


Український півзахисник Аталанти з'явився на полі лише на 78-й хвилині зустрічі. Авторитетному виданню Tutto Atalanta здалося цього часу на полі недостатнім, щоб поставити йому оцінку за матч.


Через чотири хвилини після виходу на поле Малиновський віддав пас на Хатебура, який намагався віддати м'яч у центр на Ламмерса, але Таргетт зробив перехоплення.

Вже в доданий арбітром час українець наважився на удар з 25 метрів, але м'яч пройшов високо над поперечиною.


У результаті італійські журналісти так і не змогли визначити кращого гравця цієї зустрічі – ціла низка футболістів отримала максимальну оцінку в 6.5 балів.


Нагадаємо, минулої осені Суверенний інвестиційний фонд Саудівської Аравії, який вважають найбагатшим приватним фондом по всій планеті, купив за 300 мільйонів фунтів Ньюкасл.


Аталанта стартує у Серії А виїзним матчем проти Сампдорії, який заплановано на 13 серпня. Початок поєдинку о 19:30 за київським часом.