29 липня 2022 23:45

"Евертон" - "Динамо" 3:0. Товариський матч. Перемога Миколенка та компанії

"Евертон" - "Динамо" 3:0

"Евертон": 1. Пікфорд - 3. Паттерсон, 2. Тарковскі, 5. Кін, 22. Годфрі, 19. Миколенко (к), 16. Дукуре, 17. Івобі, 10. Гордон, 11. Грей, 9. Калверт-Льюїн.
Запасні: 27. Креллін, 31. Лонерган, 4. Холгейт, 6. Аллан, Макніл, 18. Нкунку, 36. Деле, Вінагре, 33. Рондон, 51. Воррінгтон, 56. Міллс, 64. Велш.


"Динамо": 35. Нещерет – 21. Кравченко, 6. Бурда, 34. Сирота, 2. Вівчаренко – 18. Андрієвський, 8. Шепелєв, 20. Караваєв, 19. Гармаш (к), 99. Антюх – 11. Ванат.
Запасні: 1. Бущан, 71. Бойко, 3. Боль, 4. Попов, 5. Сидорчук, Царенко, 10. Шапаренко, 14. Яцик, 15. Циганков, 24. Тимчик, 25. Забарний, 29. Буяльський, 41. Бесєдін, 44. Дубінчак, 94. Кендзьора.

Прев'ю


"Евертон" - "Динамо" ON-Line


Через два дні після дуже складного поєдинку в Стамбулі, де "Динамо" обіграло "Фенербахче" з рахунком 2:1 і пробилося до наступного раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, кияни мають провести благодійний матч з "Евертоном" у Ліверпулі.


Англійський клуб, куди минулої зими перебрався основний лівий захисник "Динамо" Віталій Миколенко, ще від початку військового вторгнення рашистів у нашу країну і словом, і справою надавав підтримку українському народу. Тож не дивно, що саме "Евертон" став однією з тих команд, які відгукнулися на прохання про проведення благодійного матчу, і навіть вирішив роздати безкоштовні квитки українським біженцям, які захотіли потрапити на гру.

Нинішній "Евертон", який очолює легенда "Челсі" Френк Лампард, - команда, в якій значну роль відіграють досвідчені футболісти, серед яких не загубився і наш Віталій Миколенко, який став основним лівим захисником "ірисок".

Джордан Пікфорд, Йєррі Міна, Шеймус Коулмен, Делле Аллі, Андре Гомеш, Домінік Калверт-Льюїн, Алекс Івобі – це далеко неповний список відомих футболістів, що захищають кольори "Евертона". Також влітку команда вже встигла здійснити три трансфери, посиливши свій склад лівим захисником "Спортінга" Рубеном Вінагре, центральним оборонцем Джеймсом Тарковськи, який пограв у збірній Англії, та лівим вінгером Дуайтом Макнілом.

Що ж до "Динамо", то кияни вирушили до Англії своїм найсильнішим складом. Не зіграє, швидше за все, лише нападник Владислав Супряга, який пропустив обидва матчі з "Фенербахче" через пошкодження. Натомість повернулися до розташування першої команди молоді Антон Боль, Антон Царенко та Олександр Яцик.

Орієнтовний склад "Динамо":

Бойко – Кравченко, Бурда, Сирота, Вівчаренко – Шепелєв, Андріївський, Гармаш, Караваєв, Антюх – Ванат

Пряму трансляцію матчу, який розпочнеться о 21:45 за київським часом, дивіться на телеканалах 2+2, "Динамо Київ TV", "М1", YouTube-каналах "FootballHub", "Профутбол Digital", "Динамо", ТСН та УНІАН , а також на платформі "1+1 Video". "Динамоманія" проведе для вас текстовий онлайн поєдинку.