28 липня 2022 13:55

Довгоочікувана єврокубкова перемога "Динамо"

«Динамо» у повторному матчі 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, перемігши у напруженій боротьбі турецький «Фенербахче» з рахунком 2:1, перервало свою безвиграшну клубну антирекордну серію в єврокубках


…Яка з 11 березня 2021 року тривала 9 матчів: 2 нічиї та 7 поразок. Динамівці провели вже 6-й єврокубковий матч з «Фенербахче» і жодного разу не програли: по 3 перемоги та нічиї.

Не обійшлося і без нових ювілеїв. Мірча Луческу біля керма українських клубів став свідком 1350-го гола своїх підопічних у всіх турнірах – після влучного удару Віталія Буяльського. Перемога у Стамбулі для Мірчі Луческу 30-ю гостьовою єврокубковою за час перебування на чолі українських команд: 3 – з «Динамо» та 27 – із «Шахтарем».

Капітан «Динамо» Сергій Сидорчук провів 70-й єврокубковий матч, ставши 9-м динамівцем, який підкорив цей поважний рубіж. Олександр Караваєв забиває свій 1-й гол у єврокубках в складі «Динамо» (у 23-й грі) і стає автором 40-го єврокубкового голу динамівців у ворота клубів з Туреччини.