28 липня 2022 12:50

Турецькі фанати вирішили налетіти у соцмережі "Динамо" з пропутінськими коментарями, але переплутали сторінки і почали ображати клуб з Москви

Фото - ua.depositphotos.com


Частина вболівальників Фенербахче у соціальних мережах визнали помилку своїх трибун, які кричали на підтримку «путіна», інші продемонстрували короткозорий погляд на футбольний світ та його представників.


Деякі фанати «жовтих канарок» не тільки не визнали власного промаху і не захотіли понести відповідальність за дії в матчі проти Динамо, а й вирушили далі пожинати плоди своєї огидної поведінки.

Фанати жовто-білих знайшли в соціальних мережах Динамо, вирішивши на сторінці українського клубу написати сотні коментарів проросійського та пропутінського характеру, таким чином «знущавшись» над киянами та їхніми вболівальниками.

Але розуму вистачило лише на те, щоб знайти московське Динамо, а завдяки своїй неосвіченості не виявити відмінностей між клубами. У результаті московській команді дістався численний спам, недоброзичливі висловлювання та багато іншого.

Нагадаємо, Фенербахче тепер зіграє у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи, тоді як Динамо у наступній грі зіткнеться з австрійським Штурмом у ЛЧ. Матч пройде 3 серпня.