23 липня 2022 10:50

"Ти – справжня легенда". Колишні одноклубники Зінченка за "МанСіті" зворушливо провели гравця до "Арсеналу"

Провести українського хавбека Олександра Зінченка в Арсенал і висловити подяку за роки служби в соціальні мережі вирушили практично всі колишні одноклубники футболіста по Манчестер Сіті.


На тлі решти коментарів особливо виділяється напуття від колишнього гравця Шахтаря та легенди Сіті – Фернандіньо, яким сам залишив клуб раніше цього літа:

«Дякую за твій щоденний професіоналізм, мій друже, насолоджуйся цим новим розділом у своєму житті. Було дуже приємно поділити з тобою стільки гарних моментів. Ти справжня легенда та справжній боєць. Люблю тебе, брат», – пише Фернандіньо.

Екс-воротар блакитних Джо Харт, який відіграв із Зінченком один сезон також побажав українцеві успіхів на новому місці. До воротарських слів приєднався півзахисник Ріяд Марез.

Португальські гравці манчестерської команди Бернарду Сілва та Жоау Канселу зворушливо проводили футболіста до Лондона:

«Люблю тебе, Зіна! Який же ти гравець», – написав Сілва.

«Братику, всього найкращого в новому розділі. Ти і твоя сім'я гідні всього найкращого. люблю тебе, мій друже», – приєднався Канселу.

Окремо заслуги, спільний клубний шлях та гру українця виділили у своїх історіях Емерік Ляпорт, Кайл Вокер, Ілкай Гюндоган, Ріяд Марез та інші. Усі відзначили невичерпну енергію українського універсала, а також його натуру компанії.

В унісон із футболістами свою підтримку українцю висловили тисячі вболівальників «містян», які також залишили свої побажання на сторінці Олександра.

Нагадаємо, українець підписав контракт із Арсеналом до липня 2026-го. Сума трансферу становила 35 мільйонів євро.