15 липня 2022 12:00

Із двома сюрпризами. "Фенербахче" оголосив заявку на матчі відбору Ліги чемпіонів проти "Динамо"

Головний тренер Фенербахче Жорже Жезуш не включив до заявки групу гравців турецького гранду на матчі другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти Динамо.


Стамбульський гранд не зможе розраховувати на свого новачка Тьяго Чукура. 19-річний футболіст буквально нещодавно перебрався на історичну батьківщину з Уотфорда, підписавши чотирирічний контракт.

Відсутність південнокорейського центрбека Фенербахче Кім Мін Дже пояснюється тим, що невдовзі гравець опиниться у новій команді. Фенербахче прийняв пропозицію Ренна, при цьому гравець має попит в Італії у Наполі та Інтера. Захисник може поповнити клубний бюджет Фенербахче близько 15-20 мільйонів євро.

Як повідомляє Fanatik, у матчах проти Динамо не зможуть взяти участь:

Марсель Тіссеран;

Луїс Густаво;

Макс Майєр;

Алі Саматта;

Стівен Колкер.

Список футболістів Фенербахче, які можуть допомогти команді у кваліфікації ЛЧ:

Воротарі: Алтай Байїндир, Ертугрул Четін;

Захисники: Сардар Азіз, Філіп Новак, Аттіла Салаї, Вілліан Арау, Ферді Кадіоглу, Брайт Осай-Самуель.

Півзахисники: Мерт Хакан, Дієго Россі, Дімітріс Пелкас, Іфран Кавечі, Мігель Креспо, Арда Гюлер, Брума, Емре Мор, Бурак Капачак, Лінкольн, Міха Зайц, Мухаммед Гюмюшкая, Ісмаїл Юскек.

Нападники: Джошуа Кінг, Енер Валенсія, Сардар Дурсун, Мергім Беріша.

Нагадаємо, Динамо проведе перший матч проти Фенербахче 20 липня у польському Лодзі. Початок поєдинку о 21:00 за київським часом. Гра-відповідь відбудеться 27 липня в Стамбулі.