5 липня 2022 15:39

ЗСУ ліквідували російського підполковника, який командував танковим батальйоном

Збройні сили України денацифікували ще одного старшого офіцера збройних сил рф. Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан.


Відомо, що 5 липня у російському місті Бердськ (Новосибірська область) поховали командира танкового батальйону російської армії підполковника Єгора Мелешенка.

"Командир танкового батальйону підполковник Єгор Мелешенко з Бердська зробив "крок доброї волі" - офіційно денацифікувався та демілітаризувався", - зазначив Штефан.

Рашист зовсім трохи не дожив до свого 44-річчя. День народження він мав відсвяткувати 4 липня. Однак пішов на українську землю вбивати українців і зрештою сам перетворився на корм для черв’яків.

Мелешко, якого місцеві ЗМІ називають "тактовним та виконавчим військовослужбовцем", відзначився вбивством не лише українців, а й чеченців. За участь у російсько-чеченській війні був нагороджений медаллю, кількома нагрудними відзнаками та відзнакою "Парашутист відмінник". За війну в Україні рашистське командування відзначило його орденом мужності, але вже посмертно.

Де саме в Україні Мелешко був денацифікований – не уточнюється.