16 червня 2022 20:20
1

"У "ЛНР" не залишилося мужиків. Усі загинули під Сєверодонецьком". Бойовик-кадировець – про втрати окупантів

Фото - ua.depositphotos.com


У невизнаному формуванні "ЛНР" усі чоловіки вже відправлені на фронт, воювати з ЗСУ. З них мало хто залишився живим. Про це свідчать одкровення чеченського бойовика, який побував на українському фронті.


Ці одкровення публікував у російських соцмережах кадировець Олександр Воложанін (позивний "Якудзе"), сторінки якого зараз виявилися заблокованими.

За словами "Якудзе", луганські шахтарі воюють під загрозою репресій за Сєвєродонецьк у батальйоні так званої "ЛНР". Їх відправляють у бій у старих касках, у бою вони марні і тому масово гинуть.

"У них зобов'язалівка. Просто забирають і відправляють. Кажуть, мужиків уже не залишилося у "ЛНР", всі на війні. Не підеш – карні злочини та штраф. Ось зараз з ними поговорив, від 100 людей їх залишилося 30, решта вже загинули всі під бомбардуваннями тут ", - Розповідає "Якудзе".

У коментарях до відео він уточнює, що всього від батальйону "ЛНР" у 600 людей залишилося 30 бійців, хоча від них все одно "толку мало". Ролики Воложанін публікував уже в пітерському шпиталі: він був поранений і втратив праве око.
Добро пожаловать в руссський мир … дебилы