14 червня 2022 12:45

У рашистському місті Клінці - за 45 кілометрів від кордону з Україною - стався вибух. Місцеві жителі заявили про ракетний удар з вертольота

Фото - ua.depositphotos.com


Уранці 14 червня у місті Клинці Брянської області стався вибух, повідомляють видання «Клинці.Інфо» та телеграм-канал «Підслухано Клинці».


Губернатор Брянської області Олександр Богомаз підтвердив цю інформацію. «Сьогодні було здійснено обстріл території села Займище міського округу Клинці. Пошкоджено кілька житлових будинків. За попередньою інформацією, поранено чотирьох людей. Їм надається всебічна медична допомога», - написав він у телеграмі.

Близько 8 ранку, пише «Клинці.Інфо», жителі «почули два гучних хлопка» на околиці міста. За словами очевидців, незадовго до вибухів низько в небі летів гелікоптер, який втік після того, що сталося. Автор «Підслухано Клинці» без посилання на джерело стверджує, що вертоліт кружляв над військовою частиною, після чого двічі вистрілив та полетів. За його інформацією, снаряд зачепив військову частину.

Після того, що сталося в різних районах Клінцов, зникла електрика і водопостачання, перестали працювати світлофори, а в небі над містом бачили гелікоптери російських збройних сил.