13 червня 2022 17:14
1

Журналіст: "На столі у Ігоря Суркіса немає жодної пропозиції не лише щодо Циганкова, але й по іншим зіркам команди"

Відомий коментатор Віктор Вацко у своєму шоу "Вацко on air" поділився своєю думкою про можливий трансфер лідера "Динамо" Віктора Циганкова.


- Наскільки мені відомо, Віктор Циганков дав Пере Гвардіоле дозвіл на працевлаштування лише у певні лізі. Конкретніше поки що говорити не можу, але факт залишається фактом - Гвардіола-молодший має право на авторизацію та працевлаштування Циганкова лише у певні чемпіонати.

На даний момент ситуація така, що на столі у президента "Динамо" Ігоря Суркіса немає жодної пропозиції не лише щодо Циганкова, але й по іншим зіркам команди, які, на думку різних ЗМІ, можуть покинути клуб. Це і про Іллю Забарного мова, якого сватають у "Тоттенхем", і на якого, нібито, кияни виставили цінник у 30 млн євро. Але поки що ця інформація не підтверджена.

Ті ж Георгій Бущан та Микола Шапаренко – це футболісти, до яких перед війною був інтерес з боку інших клубів. Але ні в що предметне цей інтерес так і не перетік.

Якщо говорити про Циганкова, то він має контракт з "Динамо" до літа 2023 року. Тобто наступного року він може залишити клуб на правах вільного агента. Інша річ, я не пригадаю, коли з клубу уходив вихованець, який ставав помітним та важливим гравцем для "Динамо". А Циганков – віце-капітан команди. Він - актив "Динамо", якого Transfermarkt оцінює у 25 млн євро.

За тією інформацією, якою я володію, до війни "Динамо" було готове розглядати пропозиції щодо Циганкова в районі 30 млн євро.
Памятаю коли продавали Миколенко то ни один Вацко, бурбас чи циганик не змогли наінсайдити цей трансфер