11 червня 2022 08:00

Букмекерська контора Спортліга та асортимент пропозицій для ставок на спорт

Огляд на популярну в Україні букмекерську контору Спортліга. Особливості офіційного сайту і мобільної версії букмекерської контори. Процедура реєстрації та верифікації на сайті БК Спортліга. Процедура внесення депозиту та виведення коштів. Лінія та коефіцієнти від букмекерської контори Спортліга. Робота служби технічної підтримки.


Знайомство з популярним порталом ставок на спортивні змагання Спортліга


Букмекерська контора Спортліга — українська компанія, що належить холдингу «МСЛ. Україна". Холдинг набув популярності як організатор лотерей, але букмекерський напрямок поки що не набрав обертів. Проте БК активно працює в цьому напрямку, модернізує та розширює асортимент своїх послуг. Це допомогло вийти порталу на новий рівень, привернути увагу українських беттерів, та визвати збільшення активності на порталі.


Особливості офіційного сайту


Офіційний сайт Спортліга має дві мовні версії: російську та українську. Розділ ставок у Спортлізі ховається у меню «Лотереї». Там можна спостерігати досить великий асортимент пропозицій, котрий стосується ставок на спортивні змагання, лотерею та інші цікаві послуги. За рахунок цього кожен клієнт азартно-розважального порталу може обрати для себе цікаві та вигідні пропозиції.


Навігація по сайту та графічне оформлення досить приємне. З одного боку все виглядає досить просто, а з іншого — стильно і привабливо. Це дозволяє клієнтам максимально розслабитися, та не витрачати довго часу на ознайомлення з інтерфейсом азартно-розважального порталу Спортліга. Окремо стоїть рубрика «Спорт Прогноз», де ховається тираж футбольного тоталізатора. У підвалі сайту — інформація про компанію, контакти та розділ «FAQ».


Мобільна версія


Програма Спортліга розроблена тільки для Android. Інструкція зі встановлення програми Sportliga на Андроїд опублікована в розділі «Мобільний додаток». За функціоналом програма не поступається ПК-сайту. Тому геймери можуть виконувати абсолютно любі операції та транзакції на основі смартфону та робити це в будь-якому місці.


Особливості реєстрації на сайті Спортліга


Зареєструватися в БК Спортліга можуть повнолітні громадяни України. Після заповнення реєстраційної форми на e-mail клієнта надходить посилання для підтвердження реєстрації, перейшовши за якою користувач авторизується в особистому кабінеті.

Верифікація рахунку є добровільною. Якщо користувач не верифікує рахунок, замовити виплату більше 500 гривень на добу не можна. Тому якщо ви плануєте активно робити ставки на спорт та отримувати щедрі винагороди, краще пройти додаткову процедуру верифікації, та таким чином забезпечити себе швидкими та безпечними фінансовими транзакціями.


Методи платежів


Фінансові інструменти для введення та виведення коштів із БК Спортліга обмежуються картками Visa та MasterCard. Мінімальна транзакція у будь-який бік – 50 гривень. Заявки на виведення обробляються від 24 години до 6 банківських днів. Без верифікації за добу не можна вивести понад 500 гривень. Виграші понад 30 000 000 гривень виплачуються у представництвах «МЛС».


Лінія та коефіцієнти


Маржа сягає 17%. Рівноймовірні ринки оцінюються коефіцієнтами 1.71-1.73. Лінія Спортліги не обмежується ставками на футбол. Для користувачів доступний розпис на:


∙ волейбол,

∙ гандбол,

∙ футзал,

∙ хокей,

∙ баскетбол.


До матчу пропонується посередній розпис:


∙ ставки на перемогу,

∙ тотал,

∙ європейську фору.


Розділу “Лайв” букмекерська контора Спортліга не пропонує своїм клієнтам, проте в найближчому майбутньому ситуація має виправитися.


За законами України, з виграшу та суми ставки утримується податок у 16,5%. Наприклад, якщо беттер поставив 1000 гривень та виграв 2000, на руки він отримає близько 1670 гривень. Правило також діє для ставок із поверненням, розрахованих за коефіцієнтом 1.


Служба підтримки


Служба технічної підтримки на сайті букмекерської контори спортліга працює цілодобово. Для комфортного отримання консультацій та відповідей на важливі питання БК пропонує декілька способів. Зазвичай клієнти можуть вирішувати посередні питання через онлайн-чат та звернувшись за контактним номером телефону.


Якщо беттерові потрібно вирішити більш серйозні питання, наприклад, відновлення паролю, то в такому випадку потрібно відправити листа на електронну адресу букмекерської контори Спортліга.