10 червня 2022 19:10

Журналіст: "Даю відсотків 90, що цього літа Довбик переїде грати у закордонний клуб"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі шоу "Циганик LIVE" на FootballHub розповів про можливий трансфер нападаючого "Дніпра-1" Артема Довбика.


- Довбиком справді цікавиться "Ноттінгем Форест", але офіційної пропозиції поки що немає. "Торіно" та "Болонья" також їм цікавляться. Я думаю, найближчим часом "Дніпро-1" отримає пропозицію щодо Артема. Італійці просто дуже довго запрягаються, це німці куди простіше – у них закінчився сезон, вони склали свої плани та здійснюють трансфери. А італійці довго шукають гравців, спонсорів тощо.

Думаю, вже після матчів збірної будуть конкретні переговори щодо Довбика. Але я даю відсотків 90, що цього літа він переїде грати у закордонний клуб.

Є, звісно, нюанси, що можуть з'явитися якісь впливові рішення. Ще багато залежить від того, де гратиме команда. Якщо в Польщі, то Довбик матиме сенс залишитися в команді. Для нього головне – спортивний інтерес. І він розуміє, що якщо приїдуть легіонери, команда виступатиме в Європі, то можна ще більше засвітити себе.

Якщо ж ні, то будуть питання. Може впасти ціна, на яку дуже сильно впливають результати. Ще незрозуміло, якою кваліфікацією футболісти поруч із ним гратимуть.