7 червня 2022 14:49

Тен Хаг хоче підписати 5 гравців у МЮ влітку. Тренер вважає, що потрібно посилити кожну зону

"Манчестер Юнайтед" працює над трансферними планами на літо.

За даними Goal.com, новий головний тренер команди Ерік тен Хаг у ході його першого трансферного вікна в клубі хоче бачити в "Ман Юнайтед" п'ять нових футболістів.


Головна мета "Манчестер Юнайтед" - півзахисник "Барселони" Френкі де Йонг. В англійському клубі давно стежать за грою хавбека – керівництво "МЮ" спостерігало за ним і в період виступів за "Аякс", і під час гри за "Барселону".


Проте де Йонга доведеться переконувати ухвалити пропозицію від "Манчестер Юнайтед". Джерело сказало, що для здійснення цієї угоди "мають зійтись усі зірки".


Тен Хаг знає, що після відходу Поля Погба та Немані Матіча клубу потрібен ще як мінімум один центральний півзахисник, крім де Йонга. Тренер обговорював із директором "МЮ" Джоном Мерто кандидатури Келвіна Філліпса ("Лідс") та Деклана Райса ("Вест Хем"). Проте вимоги лондонського клубу щодо Райсу (близько 150 млн фунтів) "МЮ" виконувати не збирається.


У "Юнайтед" розуміють, що клуб використовують як важіль тиску при переговорах Нголо Канте з "Челсі" про новий контракт. "МЮ" давно подобається цей гравець, але вік хавбека (йому 31 рік) та його травми викликають сумніви.


Тен Хаг вважає, що під час літнього трансферного вікна "Манчестер Юнайтед" необхідно посилити всі зони.


Посилення позиції нападника також вважається необхідністю. Тут "МЮ" цікавий форвард "Бенфіки" Дарвін Нуньєс.