5 червня 2022 16:12

"Реал" зможе витратити на трансфери до 350 мільйонів фунтів

На Сантьяго Бернабеу очікується напруженого трансферного вікна після прекрасного року як на полі, так і за його межами. Реал матиме до 350 мільйонів фунтів, які можна витратити на нових гравців, оскільки клуб отримав вигоду зі свого європейського успіху та догляду кількох високооплачуваних гравців.

Ла Ліга встановлює стелю заробітної плати для всіх команд, що беруть участь в залежності від їх доходів і витрат у минулих сезонах.


За оцінками GOAL, відповідно до цих обмежень у "бланкос" буде величезна сума у 634 мільйони фунтів для виплати заробітної плати у 2022–2023 роках порівняно з 300 мільйонами фунтів, виплаченими їхній команді за минулий сезон.


Частина цієї суми буде компенсована припиненням скорочення зарплат, узгодженим під час пандемії Covid-19, при цьому клуб також прощається з трьома своїми високооплачуваними футболістами.


У Марсело, Гарета Бейла та Іско закінчилися контракти, що вивільнило, за даними Salary Sport, приблизно 75 мільйонів фунтів із загального фонду заробітної плати. Загалом клуб зможе розраховувати як мінімум на 350 мільйонів фунтів для інвестицій на трансферному ринку.