2 червня 2022 10:54
1

Миколенко допоможе "Евертону" провернути гучний трансфер: в Англії розповіли про роль українця в угоді

Захисник Евертона Віталій Миколенко може стати своєрідним "магнітом" для залучення свого співвітчизника Олександра Зінченка.


Днями англійська преса повідомила, що на лівого захисника Манчестер Сіті претендує низка клубів АПЛ, серед яких:

Ньюкасл;

Арсенал;

Евертон

«Іриски» можуть запросити Зінченка, але не як конкурента Миколенка за позицією, а з прицілом на рідну для вихованця Шахтаря центральну зону.

Евертон зможе оцінити гру Зінченка у півзахисті по матчах національної збірної України, пише Liverpool Echo, оскільки у Сіті він виступає виключно зліва в обороні.

Якби Олександр перейшов у стан ліверпульської команди, деякі могли б провести паралель із попередньою подібною угодою, яка не спрацювала — Фабіан Делф також був підписаний з Ман Сіті як лівий півзахисник, якого Хосеп Гвардіола використав як лівого захисника.

Цей трансфер не спрацював для жодної зі сторін, оскільки за три роки в Евертоні 32-річний англієць провів лише 41 гру.

Однак із Зінченком була б інша історія, оскільки він молодший, витриваліший і на даному етапі своєї кар'єри може мати рішучість продемонструвати те, що він може запропонувати у Прем'єр-лізі на своїй оптимальній позиції.

Наявність співвітчизника в команді в особі Миколенка джерело вважає лише плюсом, що сприятиме можливості трансферу.
С чего все порешали что Зина захочет уйти? Стабильная игровая практика у него есть в клубе гранде мирового футбола плюс с один из лучших тренеров мира у него нормальные взаимоотношения! Разве что Зине надоело играть защитника!? Тогда да! Надо пробовать себя в другом клубе!