1 червня 2022 19:45

"Мрія — бути на іншому рівні": Яремчук заговорив про можливий вiдхід з "Бенфіки"

Влітку минулого року українець за 17 мільйонів євро перебрався із бельгійського Гента до табору «орлів». У дебютному сезоні в Бенфікі Яремчук відзначився дев'ятьма голами та шістьма асистами у 43 матчах, проте португальське видання A Bola включило вихованця Динамо до топ найбільших розчарувань серед новачків Прімейри.


Але сам Яремчук упевнений, що перший рік у Португалії дав йому багато чого, а можливі невиправдані очікування пов'язані з адаптацією до нового середовища.


«Я з самого початку знав, що у Бенфікі у мене будуть труднощі. Для мене було багато нового як в емоційному, так і професійному плані. Я дізнався багато нового, чого не навчився у Бельгії. Це був дуже добрий рік для мене».


Також форвард збірної України зізнався, що він розглядає Бенфіку як можливість перейти в топовий чемпіонат.

«Я давно планував грати в такій команді, як Бенфіка, і бути тут — це дуже великий крок до здійснення моїх мрій, які полягають у тому, щоб бути на іншому рівні.


У Португалії хороший чемпіонат, який відкриває двері для молодих гравців, які можуть виїхати до інших клубів Європи», - розповів Яремчук в інтерв'ю O Jogo.


Нагадаємо, що контракт 26-річного футболіста із Бенфікою розрахований до 30 червня 2026 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює вартість Романа у 15 мільйонів євро.