1 червня 2022 16:27

Традиції ніхто не скасовував: "Зоря" ще не закрила тренерське питання, але вже визначилася з місцем підготовки до нового сезону

До старту в Лізі конференцій луганська команда готуватиметься в Туреччині.

Незважаючи на те, що наступний чемпіонат України, найімовірніше, пройде в Україні, деякі команди УПЛ планують готуватися до сезону за кордоном.


Раніше повідомлялося, що Ворскла збирається тренуватися у польській Лодзі. Сьогодні стало відомо, що Зоря зупинила свій вибір на знайомій Туреччині. Про це повідомляє найбільший турецький оператор спортивного туризму Enda Tour, який, зокрема, спеціалізується на організації зборів футбольних клубів.


На офіційних ресурсах турецької агенції з'явилася інформація про те, що Зоря має намір провести збори у липні. Як місце дислокації луганчани обрали готель Barida Hotels в містечку Испарта (наголос на останній склад).


Нагадаємо, що нинішній сезон команда Віктора Скрипника завершила на четвертому місці, що дозволить їй стартувати у третьому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій, де вона буде серед сіяних колективів.


Жеребкування цієї стадії третього за значимістю єврокубку пройде 18 липня, а самі матчі відбудуться 4 та 11 серпня.


Додамо, що контракт Віктора Скрипника із Зорею спливає 30 червня. Про продовження співпраці сторони не повідомляли. У той же час з'явилися чутки, що луганську команду може очолити колишній голова академії Шахтаря голландець Патрік ван Леувен.