30 травня 2022 16:36

"Верес" на тлі повернення футболу до України відновив будівництво клубної інфраструктури

У Рівному хочуть розпочати підготовку до нового чемпіонату на своїх полях.

Президент Вереса Іван Надєїн поділився останніми новинами з табору команди.


Функціонер проанонсував відновлення будівництва тренувальної бази для Вереса, щоби вже на своїх полях провести підготовку до нового сезону УПЛ. Верес знаходиться у пошуках партнера, щоб завершити усі роботи.

«З початком війни не було у нас ні можливостей, ні людей, щоби продовжувати будівництво. Кілька тижнів тому ухвалили рішення таки відновити роботи. У будівельників стоїть завдання завершити два поля. Одне з них – зі штучним покриттям. Газон уже лежить на складі. Та й робіт не так багато лишилося. Підстава для поля вже готова, дренаж – проведено. Тобто міні-збір команди можна буде провести тут».


«Друге поле – трав'яне. Його ми плануємо на початку червня засіяти. Вважаємо, що ці поля у сьогоднішніх умовах нам точно допоможуть. Адже в області сьогодні критична ситуація із футбольною інфраструктурою. Ми зможемо тут проводити і збори, і тренування всіх команд Вереса. І якщо ми під час війни добудуємо ці поля – це буде перемога для Рівного та області», — наводить слова Надєїна офіційний сайт Вереса.