27 травня 2022 16:01

Тен Хаг попередив гравців МЮ про "найскладнішу передсезонну підготовку" в їх кар'єрах

Головний тренер Манчестер Юнайтед Ерік Тен Хаг вже почав підготовку до свого першого сезону на чолі клубу. Нідерландець запросив повну характеристику своїх гравців, перш ніж зустрітися з ними особисто, щоб скласти повне уявлення про них всіх, повідомляє Mirror.


До того ж новопризначений бос Юнайтед, не гаючи часу, затвердив свій авторитет, вимагаючи знати, де всі його гравці збираються провести літній відпочинок у міжсезоння. Він відомий своїм скрупульозним підходом, і кажуть, що 52-річний тренер сповнений рішучості вивчити своїх гравців вздовж та впоперек, перш ніж він почне з ними працювати.

Він хоче отримати інформацію про кожного члена команди, щоб скласти повне уявлення про всіх них. Подібний контрольований підхід уже порівняли з тим, що робив сер Алекс Фергюсон, який зробив своїм обов'язком знати все про своїх гравців як на полі, так і поза його межами.

Повідомляється, що Тен Хаг хоче знати все про сім'ї та домашнє життя манкуніанців, щоб він міг повністю оцінити їх характер і те, як вони ведуть своє життя. Суворий та детальний підхід Тен Хага до управління приніс йому прізвисько Директор серед колишніх гравців.

Раніше фахівець сказав гравцям повернутися на передсезонку на два тижні раніше, ніж планувалося, щоб вони одразу взялися за справу. Один колишній гравець Юнайтед, який грав під його керівництвом, сказав своїм колишнім товаришам по команді, що їхній новий бос змусить їх "мріяти про пресинг уві сні".

Гравцям також розповіли про люту сторону Тен Хага і про те, як він може вселити страх у гравців, "просто кинувши на них певний погляд", якщо вони не виконуватимуть його вимог. Нідерландець попередив футболістів, щоб ті залишалися у чудовій формі до моменту повернення та готувалися до найскладнішої передсезонки у своїй кар'єрі.