10 травня 2022 12:27

Росія записує вбитих до списку "зниклих безвісти": СБУ перехопила розмову про звалища з тіл "двохсотих"

Фото - ua.depositphotos.com


Російська армія втратила у війні з Україною вже 26 тис. своїх солдатів, але в Москві кількість загиблих зменшують.


Щоб приховати справжні цифри, в Російській Федерації записують убитих військових до списку "зниклих безвісти". Тіла загиблих окупантів складають на імпровізованих звалищах. Оскільки "двохсотих" багато, то гори трупів досягають двох метрів заввишки.

Про це свідчать нові телефонні розмови росіян, котрі перехопили Службу безпеки України.


"Це не морг, це звалище. Здоров'яне, це… поле – не поле, полігон – не полігон… Огороджено, оточено, нікого не пускають. І, власне кажучи, там тисячами привозять. Звалище заввишки з людське зростання…" – розповідає окупант держави. -окупанта своїй дружині з "ДНР"

За словами загарбника, звалище організувати під Донецьком. Її охорона заробляє гроші, допомагаючи родичам загиблих виявити їхні останки.

Окупант каже, дізнався про "морг", бо там його знайома відшукала тіло загиблого брата. Його шукали серед гори трупів, що "лежать один на одному".

Нагадаємо, під час однієї перехопленої розмови росіянка назвала Путін парад "ганебним", бо перспектив ніяких немає. Втім, ця ж жінка, яка вважає, що все це в Росії відбувається через українців і тепер їх треба знищувати.