9 травня 2022 14:52

Мобілізовані у квітні росіяни вже потрапили в полон і дають свідчення

Фото - ua.depositphotos.com


Російські загарбники, яких мобілізували у квітні, потрапили у полон Збройних сил України і дають свідчення українським спецслужбам про приховану мобілізацію в рф.


Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба СБУ.

«Російські окупанти, яких мобілізували у квітні, вже потрапили у полон і дають свідчення. Їм обіцяли великі гроші і відносно спокійні завдання: розбирати завали та впорядковувати вулиці в так званих «л/днр», переносити і вантажити убитих та поранених, а також чергувати на блокпостах. Насправді усіх «резервістів» шлють у найгарячіші бойові точки», - йдеться в повідомленні.

СБУ оприлюднила відео з бійцями з полку «БАРС 7» («боевой армейский резерв страны» - ред.) зс рф. Це спеціальний підрозділ загарбників, сформований на базі Південного військового округу за кілька місяців перед початком широкомасштабного вторгнення до України.

За даними української спецслужби, їхній полк був ущент розбитий українськими захисниками 30 квітня у бою під Золотим Луганської області.

Як зазначили в пресслужбі, у кожного полоненого – своя історія, але призначення одне – бути гарматним м’ясом. Дехто навіть не встиг зробити жодного пострілу і дуже радіють, що вціліли.