7 травня 2022 17:20

"Російські війська на кордоні з Польщею": у Держдумі РФ назвали шалену умову закінчення війни в Україні

Фото - ua.depositphotos.com


У Кремлі фантазії з приводу захоплення України стають ще шаленішими. У Держдумі Росії заявили, що війна з Україною закінчиться, якщо їхня армія досягне кордону з Польщею.

Таку заяву зробив віце-спікер Держдуми Російської Федерації Петро Толстой.

Про це він сказав в інтерв'ю інформаційному агентству The Times.


"Незважаючи на допомогу з Європи та істерію Бориса Джонсона або Маріо Драгі, ми закінчимо "операцію", коли вважаємо за потрібне. Думаю, ми зупинимося на кордоні з Польщею", - заявив Толстой.


Також він додав, що обов'язковою умовою закінчення війни буде так звана "денацифікація та демілітаризація" України, оскільки, на його думку, "тоді більше не буде можливості перетворити її на антиРосію".


Варто зазначити, що у Кремлі лунають болючі загрози, що "Польща планує захопити західну територію України". Про це заявив колишній президент країни Дмитро Медведєв, а також речник російського диктатора Дмитро Пєсков. На це із сарказмом відреагували в Офісі президента України, наголосивши, що Польща – це потужний союзник та партнер України. Радник ВП Михайло Подоляк припустив, коли Медведєв це говорив, то, мабуть, "дух Жириновського вселився в нього".