15 лютого 2007 00:52

ЕВРО-2012: Украина и Польша представила УЕФА полный перечень документов


Сьогодні делегація Виконавчої дирекції „Євро 2012” Федерації футболу України відлетіла до Ньону (Швейцарія) для подачі до штаб-квартири Союзу Європейських Футбольних Асоціацій повного переліку документів у відповідності з вимогами УЄФА: угоди з приймаючою асоціацією, усіма приймаючими містами, стадіонами та аеропортами, а також додаткову інформацію, що здатна підсилити українсько-польську заявку на право проведення фінального турніру чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Термін подачі додаткової документації до Досьє заявок усіх країн-заявників спливає 15 лютого поточного року.

До переліку документів увійшов законопроект про організацію і проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні, який було розглянуто на сьогоднішньому засіданні уряду, а також концепції транспортування, розміщення та медичного забезпечення для кожного з приймаючих міст, додаткова Гарантія 25 від України та Польщі, що стосується питань публічного перегляду заходів під час проведення чемпіонату, тощо. Головною прикрасою українсько-польської документації стали найкращі роботи юних поляків та українців на підтримку проведення третього за значенням спортивного заходу в наших країнах, що були відібрані за підсумками акції листа та малюнку „Євро-2012” – крок у майбутнє” в Україні та конкурсу „Футбол об’єднує нації” у Польщі.

Після подачі додаткової документації Досьє Заявки до УЄФА робочі групи України та Польщі розпочнуть завершальних етап участі у тендері, підготовку та проведення фінальної презентації спільної українсько-польської заявки, що відбудеться 17 квітня 2007 року у м. Кардіфф (Уельс), а вже наступного дня ми дізнаємося, кому саме дістанеться почесне право приймати „Євро 2012”.