17 квітня 2022 16:04

Мікель АРТЕТА: "Нам потрібно знайти спосіб вигравати матчі"

У лондонському Арсеналі намітилася криза у результатах. Після чергової поразки цього разу від Саутгемптона з рахунком 0:1 головний тренер "канонірів" Мікель Артета зізнався, що його команда "втратила імпульс" у боротьбі за топ-4.


"Ми безперечно його втратили і нам необхідно знайти спосіб вигравати матчі", - цитує іспанця Sky Sports. "Все, що ми можемо, так це грати так добре, наскільки це можливо, щоб максимально наблизити команду до перемоги. Сьогодні ми це зробили. Статистика скаже: "Якого біса ми програли цю гру?", але реальність така, що ми її програли. ".

"Це складно пояснити, тому що ми граємо у футбол, а не баскетбол. У будь-якому іншому виді спорту ти комфортно виграєш такі матчі. Зрештою, все вирішується у штрафному майданчику: вони забили один гол, ми не змогли реалізувати всю ту перевагу, що в нас було, тому що сьогодні у них був винятковий воротар.


Він зазначив, що він не має гравців світового рівня, які вирішили б результат поєдинку.

"У нас не було достатньої якості, щоб зламати їх. Це те, що у нас є. Гравці, які у нас є, не робили цього. Гравці світового класу перебувають у лізі вже 10 років".

"Я перший, хто захищає їх, підтримує їх, ви бачите, як вони намагалися. Єдиний спосіб зробити це - продовжувати. Те, що сталося сьогодні, може статися наступного тижня або наступного місяця".

Ця поразка стала для лондонського клубу вже третьою поспіль у чемпіонаті та четвертою в останніх п'яти поєдинках. У наступному турі команда Мікеля Артета чекає лондонське дербі з Челсі.