9 квітня 2022 13:02

ПСЖ готовий дати Мбаппе 180 млн. євро бонусу і платити 25 млн. євро на рік. Батьки Кіліана отримають 50 млн. євро, якщо він залишиться

«ПСЖ» намагається утримати Кіліана Мбаппе в команді.


Французький клуб готовий запропонувати форварду підписний бонус у розмірі 150 млн фунтів (близько 180 млн євро), щоб умовити його продовжити контракт ще на два сезони.


Раніше «ПСЖ» пропонував Кіліану бонус у 125 млн фунтів (близько 150 млн євро), але тепер готовий збільшити його ще на 25 млн фунтів (майже 30 млн євро), пише журналіст Гільєм Балаге для ВВС.

Крім того, парижани готові дати Мбаппе зарплату в розмірі 21 млн фунтів (близько 25 млн євро) на рік. Реал», з яким гравець ще кілька місяців тому погодив фінансові умови контракту.


Проте нові пропозиції від «ПСЖ» призвели до того, що Мбаппе хоче заново обговорити з «Реалом» умови контракту.
Iнтереси футболіста представляють його батьки, які мають різну думку щодо кращого варіанту продовження кар'єри Кіліана. Якщо форвард залишиться, то вони отримають 42 млн фунтів (трохи більше 50 млн євро) як комісію. Клуб упевнений, що угода здійсниться. З цієї причини інтерес «Мадрида» до форварда «Борусії» Ерлінга Холанда ослаб.


Цього сезону 23-річний форвард забив 28 голів і віддав 17 передач у 38 матчах за «ПСЖ» у всіх турнірах.