5 квітня 2022 10:13

З подіуму на війну: український манекенник узяв у руки автомат і пішов захищати країну

Український манекенник із Броварів – Лев Улесов, який раніше успішно працював у Європі та дефілював за подіумом на показах Модних будинків Prada та Givenchy, тепер служить на фронті.

21-річний хлопець поміняв подіуми світових Тиждень мод та люксові вбрання на камуфляж і у другий день війни разом зі своїм батьком пішов у військкомат, щоб захищати Україну від повномасштабного вторгнення РФ.

Раніше Лев працював моделлю для кількох провідних світових брендів, включаючи Givenchy, Hugo Boss та Berluti, та закривав показ Prada на Тижні моди в Мілані у 2019 році.

Сьогодні під час війни Лев використовує свою медичну освіту, щоб допомогти на передовій у столиці своєї країни, та змінив дорогий одяг на камуфляж та гвинтівку.

"Моє завдання – допомагати людям, вивозити їх із гарячих точок, надавати першу медичну допомогу та вивозити людей та їхні тіла за межі передової", - розповів Лев Daily Star.

Володимира Путіна манекенник вважає "старим пердуном та ублюдком". А на запитання, що він сказав би, якби міг поговорити безпосередньо з Путіним, Лев каже: "Я просто хочу бачити його очі, жодних слів".