30 березня 2022 22:19

"Не такий страшний вовк, як його малюють". Мудрик вкотре висловився про російських окупантів

Президент УАФ, його заступники Костюченко та Дем'яненко, дружина Андрія Павелка – Катерина, а також футболісти – Михайло Мудрик (Шахтар) та Антон Байдал (Минай). Таку незвичайну компанію ви навряд чи побачили б колись разом, тим більше за роботою на складі, якби не війна.


Угорська Футбольна федерація направила медичне обладнання, яке попрямує відразу на фронт: ноші, аптечки, кисневі маски та інше найнеобхідніше приладдя для медиків. Подібні вантажі надходять до Ужгородського гуманітарного штабу УАФ щодня.


«Усі наші думки зараз про життя людей, перемогу. Щодня приходить допомога від наших європейських партнерів та друзів. На даний час це угорські партнери надіслали нам допомогу. Це дуже екстрена річ, яка вимагає швидких логістичних рішень, щоб необхідні речі потрапляли швидко туди, де вони потрібні.


Катя завжди зі мною. Коли казав, що ми їдемо розвантажувати гуманітарну допомогу, вона сказала, щоб ми їхали разом – допомагати та підтримати таку важливу місію”, – сказав Андрій Павелко ексклюзивно для Футбол NEWS.


«Зараз у мене одна футбольна команда, яка змушена допомагати один одному. Не такий страшний вовк, як його малюють. Насамперед потрібно вірити в перемогу і в те, що все буде добре, попри ситуацію, що склалася на сьогодні», - підсумував Михайло Мудрик.