29 березня 2022 17:26

Журналіст: "Поява Чалова у Стамбулі – це ж просто білий прапор, сигнал, що Україна здається"

Журналіст Вахтан Кіпіані у своєму Facebook Написав про процес переговорів між Україною та Росією.

"Від учасника переговорів Арахамії - "Ми наполягаємо, щоб це був договір, який будуть підписувати всі гаранти безпеки, які будуть ратифікувати, щоб не повторювати помилку, яка була в Будапештському меморандумі... Щоб це був працюючий міжнародний механізм з конкретними гарантіями безпеки для України, де країни-гаранти будуть за аналогом 5 статті НАТО, але навіть жорсткіше, бо є механізм мотивації [Німеччино, продай терміново три танки і ми купимо ще тостер "Сіменс"?].


Ми кажемо – протягом трьох днів мають відбуватися консультації... Після цього країни-гаранти мають надати нам військову допомогу збройними силами ["фантазьор, ти мєня називала..."], озброєнням, закритим небом – усього того, що нам зараз так необхідне і ми не можемо отримати". Кінець цитати.
Уявімо, Путін підпише мир на таких умовах. Уявімо, що Італія чи Туреччина дали нам такі гарантії.


Уявімо, що Росія знову напала чи просто не виконала якусь норму угоди. Уявімо, що Україна скликає цей триденний супермеханізм з багатьох країн. І уявімо, що через якісь внутрішні проблеми чи тупо через страх перед Кремлем певна країна не надає нам допомоги. І шо. І нічого. Будемо судитися з "гарантами" через невиконання у міжнародних судах?


Це все повна дурня. Ублаженіє Путіна. Тільки НАТО. І паралельно прямі контакти і співпраця з ворогами Росії - США, Британією, Польщею, Литвою тощо. Ну, і про появу Олександра Чалого у Стамбулі - це ж просто білий прапор, сигнал, що Україна здається. Нічого іншого цей дипломат-дегенерат не здатний символізувати".