19 березня 2022 12:22

Зрадники України знову в строю: безславні та бездарні виродки

Як відомо, зараз у бойових діях проти України російські окупанти залучають колишніх військовослужбовців ЗС України, які зрадили в 2014 році Україну.


Наприклад, серед таких - Татарченко Ігор Віталійович, який народився в Київській області у Вишгороді, добре орієнтується на місцевості.


В даний час Татарченко капітан 1 рангу, В.О. командира 155 окремої бригади морської піхоти (м. Владивосток) ТОФ ВМФ ЗС РФ. Там же проживає його дружина і дочка, які до цього часу проживали в м.Севастополь (адреса: вул. Фадєєва 3, кв. 67).


Зараз уродженець Вишгорода Татарченко бере безпосередню участь у плануванні і застосуванні російських військ на київському напрямку, в тому числі в районі Вишгорода, де проживають його рідні, близькі, колишні друзі і знайомі.


Головінський Олексій Сергійович, уродженець Кременчука (Полтавська обл.), майор, командир авіаційної ескадрильї. Проходив військову службу в 43-й окремий морський штурмовий авіаційний полк морської авіації ЧФ РФ (м.Саки, той Крим).


З початку бойових дій проти України здійснив 7 бойових літако-вильотів. 05.03.2022 був збитий і взятий в полон під час польоту на літаку Су-30 СМ з метою виявлення українських систем ППО в Миколаївській області.


Нині батьки та рідні Головинського проживають на території Полтавської (м.Кременчук, с. Глобине) та Харківської областей, які активно обстрілюються російською авіацією.


Як ми можемо бачити, російські окупанти масово користуються послугами зрадників України, які добре орієнтуються на місцевості і допомагають ворогам завдавати ударів по українських містах і селах, вбивати своїх, колись сусідів і навіть рідних.


Ось тільки особливого успіху ці послуги не приносять, а самі зрадники в перспективі виявляються або в полоні, або в сирій землі, як і годиться.


Все встає на свої місця.