19 березня 2022 08:56

ЗСУ ліквідували чергового генерала російської окупаційної армії

Фото - ua.depositphotos.com


Генштаб ЗСУ підбив підсумки протистояння вторгненню окупанта за минулу добу 18 березня. Положення та характер боротьби залишається на майже тому самому рівні, що і в попередні дні. Щоправда, були знищені колони ворога у Миколаївській та Сумській областях. Втрати орків у цих двох пунктах уточнюються.


Головним трофеєм стала смерть генерала-лейтенанта російської армії. Внаслідок вогневого ураження загинув командувач восьмої загальновійськової армії Південного військового округу зс рф Андрій Мордовічєв.


В той же час поранених орків продовжують доставляти до прикордонних російських і білоруських лікарень. Усі медзаклади міста Гомель (500 тис жителів), що мають хірургічні відділення, залученні для рятування окупантів – цивільні громадяни не можуть скористатися необхідними їм послугами (планові операції скасовано, або перенесено на невизначений термін). В той же час багатьох не можуть врятувати, адже від важких поранень загарбники летять на концерт до Кобзона.


Також за минулу добу було знищено 12 повітряних цілей окупантів: два літаки, три вертольоти, 3 БПЛА та чотири крилаті ракети.