На 61-й хвилині форвард мадридців Карім Бензема пресингував голкіпера парижан Джанлуїджі Доннарумму і змусив його вибити м'яч на Вінісіуса, який віддав пас на француза, після чого він забив гол. Арбітр Данні Маккелі вважає, що Бензема не порушував правила в цьому епізоді, і зарахував гол.
"Коли пропускаєш такий гол, гра змінюється, як і настрій на стадіоні. Вболівальники погнали свою команду вперед, все змінюватися.
Неймовірно, що VAR не дивився фол на Доннаруммі. Це цілком очевидне порушення з боку Бензема, по-моєму. Повтори зі всі точки говорять про те, що це фол. Не розумію, чому в цьому моменті не вдалися до VAR.
Ці 10 хвилин вирішили результат протистояння. Ми були найкращою командою в обох іграх. Футбол полягає в тому, щоб як слід розпоряджатися моментами в матчах, дійсно, ми трохи проваливши. Пояснити це важко", - цитує Почеттіно RMC Sport.