7 березня 2022 19:02
1

​У Росії починається внутрішня гризня з приводу катастрофи в Україні. Тривожний сигнал для Медведчука

Путін доручив начальнику контрольно-ревізійного управління Адміністрації президента Дмитру Шалькову, начальнику слідчого комітету РФ Олександру Бастрикіну, Генеральному прокурору Ігорю Краснову і першому заступнику директора ФСБ Сергію Корольову провести ретельну перевірку коштів, що виділяються на підривну діяльність в Україні і формування "п'ятої колони"» в 2014-2022 роках, повідомляє Телеграм-канал "УНІАН".

Під підозру в розкраданні коштів потрапляють люди, що відповідали за український напрямок: колишній помічник президента Владислав Сурков, колишній керівник управління з культурних і громадських зв'язків з ближнім зарубіжжям генерал Володимир Чернов, його наступник на цій посаді Ігор Маслов, начальник 5-ї Служби ФСБ генерал Сергій Бесіда, глава Росспівробітництва Євген Примаков, колишні куратори українського напрямку при Мінекономрозвитку Михайло Бабич і Яна Лантратова, нинішній міністр закордонних справ Абхазії фінал Ардзінба та інші.

Вважається, що дана група осіб "освоїла" близько 5 млрд доларів, повністю проваливши всю роботу і згодовуючи Путіну відверту дезінформацію, на основі якої він і прийняв рішення вводити війська.

Виділені кошти нібито йшли на фінансування мережі проросійських активістів, організацію круглих столів, агітаційну роботу, а насправді просто розкрадалися. Путін відверто вірив, що витрачені кошти пішли на створення потужної мережі опозиційно налаштованих осіб, які тільки й чекали час, коли прийдуть росіяни і звільнять їх з-під гніту "фашистів".

У свідомості Путіна існували ініціативні групи зі створення нових "народних республік", агентура в середовищі націоналістів і т. д.

Дана новина - особливо тривожний сигнал для Віктора Медведчука, який, "освоїв" на ті ж цілі не менше 1 млрд доларів.

Крысы грызуться.Не мешало и Главкрысу загрызть.